Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Cléo Multimilk Bársonyos Bőr Folyékony Szappan 400ml

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 8001280011252
|Gyártó: Cléo
Cléo Multimilk Bársonyos Bőr Folyékony Szappan 400ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
490 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Ajánlom
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények

Cléo Multimilk Bársonyos Bőr Folyékony Szappan 400ml részletes leírása

Vanília és mogyoróvirág kettősége rendkívül megnyugtató, forró és latinos, csábító szantálfa és a cédrus és a vanília alap szívében, egy kis mandula és mogyoró jegyekkel. Selymes bőrért. Ennek a szappannak a fő jellemzője a speciális összetétele a kéz és az arcra is gyengéd. Mindennapi használatra alkalmas. 

 

Cléo Multimilk Bársonyos Bőr Folyékony Szappan Jellemzői:

  • friss, keleties illat
  • hidratálja és táplálja a bőrt
  • kéz és az arc tisztítására

 

 

Cléo Bemutatkozás

Cléo Illatszer termékek a Paglieri Kozmetikai és Illatszer cég személyes ápolási vonala, melyben magas színvonalú termékeket találhatunk. Közel negyven éve a Cléo termékek a legjobb összetevők felhasználásával készíti egyedi termékeit a puha és hidratált bőr ellátásához. A bőrön tapasztalható érzés és táplálás, a Cléo ihletésének a forrása, mely a pontos gondozás és odafigyelés a célja. A Cléo termékcsalád a nyolcvanas években jelent meg a Paglieri cég gyártásában. Ez a magas minőségben készült Hölgyeknek szánt vonal ma is az egyik legsikeresebb családja a cégnek. A magas minőséget hűen mutatja, hogy a Paglieri cég 1876-ban létesült Alessendria-ban, Piemot városában, ahol Ludovico Paglieri hozta létre kis laboratóriumát, ahol parfümöket, sminkeket és krémeket készített. Már a kezdeti időben is magas minőségű termékeket készített és ez a mai napig nem változott. Egyéb termékek a kínálatból: Felce Azzurra, Felce Azurra Bio

Hasonló termékek