Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Cléo OUD Sweet Vanilla Habfürdő 400ml

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 8001280011658
|Gyártó: Cléo
Cléo OUD Sweet Vanilla Habfürdő 400ml
Cléo OUD Sweet Vanilla Habfürdő 400ml
Cléo OUD Sweet Vanilla Habfürdő 400ml
Cléo OUD Sweet Vanilla Habfürdő 400ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
690 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Ajánlom
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények

Cléo OUD Sweet Vanilla Habfürdő 400ml részletes leírása

Tusfürdő érzéki vanília illattal. A Cléo OUD egy kivételes tusfürdő, amelyet a bőr helyreállítására és ápolására terveztek. Felfedezheti összetételének bársonyos, krémes textúráját, értékes argánolajjal dúsítva, amely jól ismert hidratáló, feszesítő és tonizáló tulajdonságairól híres. Csábító keleti jegyek illatos illóolajokkal gazdagítva.

Cléo OUD Sweet Vanilla Habfürdő Jellemzői:

  • illatos illóolajokkal
  • argánolajjal
  • mindennapi használatra

 

 

Cléo Bemutatkozás

Cléo Illatszer termékek a Paglieri Kozmetikai és Illatszer cég személyes ápolási vonala, melyben magas színvonalú termékeket találhatunk. Közel negyven éve a Cléo termékek a legjobb összetevők felhasználásával készíti egyedi termékeit a puha és hidratált bőr ellátásához. A bőrön tapasztalható érzés és táplálás, a Cléo ihletésének a forrása, mely a pontos gondozás és odafigyelés a célja. A Cléo termékcsalád a nyolcvanas években jelent meg a Paglieri cég gyártásában. Ez a magas minőségben készült Hölgyeknek szánt vonal ma is az egyik legsikeresebb családja a cégnek. A magas minőséget hűen mutatja, hogy a Paglieri cég 1876-ban létesült Alessendria-ban, Piemot városában, ahol Ludovico Paglieri hozta létre kis laboratóriumát, ahol parfümöket, sminkeket és krémeket készített. Már a kezdeti időben is magas minőségű termékeket készített és ez a mai napig nem változott. Egyéb termékek a kínálatból: Felce Azzurra, Felce Azurra Bio

Hasonló termékek