Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Creme21 Blumenmeer Tusfürdő 250ml

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 4260046672906
|Gyártó: Creme21
Creme21 Blumenmeer Tusfürdő 250ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető

Termék rövid leírása

Merüljön el egy virágokkal teli világban! A Creme 21 tusfürdő BLUMENMEER gondoskodik rólad és a bőrödről a zuhany alatt ... bőrtápláló vitaminokkal és egy vadvirágos rét intenzív illatával. A Creme 21 számára a bőröd a legértékesebb, ezért ez a tusfürdő nem tartalmaz mikroplasztikákat, parabéneket, szilikonokat és paraffint.

890 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Ajánlom
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények

Creme21 Blumenmeer Tusfürdő 250ml részletes leírása

Merüljön el egy virágokkal teli világban! A Creme 21 tusfürdő BLUMENMEER gondoskodik rólad és a bőrödről a zuhany alatt ... bőrtápláló vitaminokkal és egy vadvirágos rét intenzív illatával.

 

A Creme 21 számára a bőröd a legértékesebb, ezért ez a tusfürdő nem tartalmaz mikroplasztikákat, parabéneket, szilikonokat és paraffint.

Creme21 Termékek

Creme 21 Kozmetikumok, Német márka, kiváló minőség!

Creme 21 kozmetikumok már hosszú évek óta kedvelt megoldást jelentenek az illatszerek piacán. A Creme 21 visszatérését 2003-ban jelentették be, amikor Antje Willems - Stickel megvásárolta a védjegyjogokat és újjáélesztette a márkát. A Creme 21 társaságot egy fiatal, dinamikus csapat alkotja Bad Homburgban, amely erőteljesen megkülönbözteti magát a nagyvállalatok légkörétől. A Creme 21 csapat tagjai rendkívül motiváltak és szenvedélyesen és elkötelezetten dolgoznak, élvezik az egyedi Creme 21 szellemet. A Creme 21 nem egy normál márka, hanem egy nagyon különleges, nagyon erős és kiemelkedő személyiségű márka. A Creme21 kifejezetten azokat célozza meg akik széles választékot és magas minőséget szeretnének kiváló árakon. A megjelenés, az illatszerek minősége messze kimagaslik a versenytársak közül. 

Creme 21 - Made in Germany!

A Creme 21 illatszerek magas minőséget képviselnek méltányos áron. Az összes Creme 21 terméket németországban fejlesztik és gyártják. A recepteket időszakosan tesztelik és vizsgálják, hogy tartható legyen a legmagasabb minőség. 

Creme 21 Minden amire a bőrödnek szüksége van!

A Creme 21 Kozmetikai termékek a hetvenes évek óta jelen vannak a nemzetközi piacon. Mondhatjuk, hogy ma a fiatalok is örömmel használják azokat a Creme 21 testápolókat, Krémek, tusfördőket és egyéb Creme 21 termékeket, melyeket már elődeink is örömmel vettek igénybe bőrük ápolása érdekében. A Friss és üde márka hű alapelvéhez: Kiváló termék, egyedi minőség, méltányos áron!

Az Illatszeronline Drogéria Áruházban Creme 21 termékek sokaságát találhatod a legjobb árakon!

 

Hasonló termékek