Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Intesa Pour Homme Odur Block Complex Tusfürdő Sampon 250ml

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 8003510023097
Intesa Pour Homme Odur Block Complex Tusfürdő Sampon 250ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
690 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Ajánlom
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények

Intesa Pour Homme Odur Block Complex Tusfürdő Sampon 250ml részletes leírása

Finom tusfürdő és sampon egyben, friss, regeneráló érzettel. Semleges pH-val, színezékek, szappanok nélkül. Hármas technológiája, rossz szagok kialakulásának elfedésére és semlegesítésítésére. Az illata borostyán, tölgy pézsma intenzív és férfias jegyeit egyesíti.

 

Intesa Pour Homme Odur Block Complex Tusfürdő Sampon Jellemzői:

  • tusfürdő és sampon egyben
  • férfias illat
  • ph semleges

 

 

Intesa Termékek

Intesa Pour Homme a 90-es években született amikor még csak néhány kifejezetten férfi illatszer és egyéb férfi ápolási termék volt jelen a kozmetikai és illatszer termékek piacán. Legfőképpen nem voltak olyan termékek, melyek a kifejezetten fréfias, energikus, dinamikus ember igényeinek megfeleltek volna. Az Intesa Pour Homme erre a kérdésre kívánt választ adni és tette sikerrel. A kezdeti szlogen a mai napig ismert Olaszország szerte. A Képesség Biztonsága, mondták és jellemezték az Intesa Férfi Illatszereket. A termékválasztékban gyakorlatilag minden megtalálható amire egy Férfinak szüksége lehet a testápolási palettáról. Borotválkozás, After Shave, Golyós Deo, Tusfürdő és Sampon, Dezodorok, ezek mind részei az Intesa Családnak. Az Intesa termékek a Mirato Group által gyártott magas minőségű férfi illatszer termékek. Az Illatszeronline Drogéria Áruház széles választékát kínálja az Intesa Férfi Illatszer termékeknek. Légy dinamikus és próbáld ki Te is!

Hasonló termékek