Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Malizia Goji Berry Habfürdő 1000ml

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 8003510025121
|Gyártó: Malizia
Malizia Goji Berry Habfürdő 1000ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
A terméket ~1 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.

Termék rövid leírása

Malizia Goji Berry Habfürdő 1000ml

Érezze a Malizia Goji Berry habfürdő puha simogatását.
 A piros gyümölcsök élénk hangulatai gazdagodtak a szantálfa meleg jegyeivel, hogy meleg érzetet keltsenek. A habfürdő goji bogyó kivonataival dúsítva vissza adja a bőr természetes nedvességtartalmát. Malizia Goji Berry fürdőhab a pihentető érzésért. Goji bogyók nagy arányban tartalmaznak antioxidánsokat.Kínában a goji bogyót évszázadok óta használják gyógyszerként.

Dermatológiailag tesztelt.

850 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Ajánlom
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények

Malizia Goji Berry Habfürdő 1000ml részletes leírása

Malizia Goji Berry Habfürdő 1000ml

A Malizia egy olasz kozmetikai márka, melynek termékei világszerte ismertek és kedveltek. A termékkínálat férfi és női és gyerek tisztálkodó- és illatszereket tartalmaz. A család igényeit tartja szem előtt, és gondoskodik a teljes család napi higiéniájáról. Kiváló termékei a tisztaság és a puhaság érzését biztosítják. Nyugtató, friss és intenzív csábító illatok, finoman tisztítják és megvédik bőre természetes nedvességtartalmát. A Malizia BonBons  kedves illatszerek a Gyerekeknek készült. Malizia Profumo D'Intesa Dezodorok és Golyós Deok nagy válaszétkban elérhető hölgyek számára. A  Malizia Uomo a Férfiaknak nyújt megoldást a fürdés, borotválkozás és dezodorok, golyós deok vagy akár parfümök kérdésére is. Malizia Sport a  sportos férfiak és nők számára készült akik sportosan élik életüket.

Érezze a Malizia Goji Berry habfürdő puha simogatását. A piros gyümölcsök élénk hangulatai gazdagodtak a szantálfa meleg jegyeivel, hogy meleg érzetet keltsenek. A habfürdő goji bogyó kivonataival dúsítva vissza adja a bőr természetes nedvességtartalmát. Malizia Goji Berry fürdőhab a pihentető érzésért. Goji bogyók nagy arányban tartalmaznak antioxidánsokat.Kínában a goji bogyót évszázadok óta használják gyógyszerként.

Dermatológiailag tesztelt.

Malizia Termékcsalád

Malizia Termékek már húsz esztendeje ismert és kedvelt illatszer termékek Magyarországon is. Emellett természetesen szerte a világon kedvelt termékek. A Mirato Csoport zászlóshajója a Malizia Termékcsalád. Köszönhető ez a kiváló összetevőknek melyekből a Malizia Illatszerek készülnek, valamint a versenyképes áraknak. Ezen felól a Malizia gyakorlatilag minden korosztálynak kínál megoldást, amennyiben illatszer terméket választunk. A Malizia BonBons termékekkel kezdődik, hiszen ezeket a kedves illatszereket a Gyerekeknek készítik. Ezen kivül a Malizia Uomo és Malizia Termékcsalád talán a legismertebb jelenleg is. Ezen kivül természetesen változatos termékeket kínál Hölgyeknek is. Hiszen Habfürdők, Tusfürdők, Dezodorok és egyéb minőségi Illatszerek találhatók meg a választékban. A Malizia termékcsalád minden tagja megtalálható az Illatszeronline Drogéria Webáruház Kínálatában. Biztos lehetsz benne, hogy Te is megtalálod a kedvenc Illatszered, legyen szó Férfi vagy Női termékekről. Elengedhetetlen része lesz a fürdőszobádnak. 

Hasonló termékek