Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

MilMil Orchidea és Pisztácia Habfürdő 1000ml

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 8004120020339
|Gyártó: MilMil
MilMil Orchidea és Pisztácia Habfürdő 1000ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
690 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Ajánlom
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények

MilMil Orchidea és Pisztácia Habfürdő 1000ml részletes leírása

MilMil Habfürdő hívogató illatával édes simogatásként kényezteti a testet, és csábító parfümbe burkolja. A puha hab gyengéden tisztítja a bőrt, puhává és bársonyossá teszi, anélkül, hogy megváltoztatná a normál egyensúlyát. Alkalmas az egész család számára.

MilMil Orchidea és Pisztácia Habfürdő Jellemzői:

  • kíméletes az érzékeny bőrre
  • pH semleges
  • dermatológiailag tesztelt
MilMil Termékcsalád

MilMil Termékek a Mirato Csoporthoz tartoznak és 40 év tapasztalatával készítik Illatszereiket a világ szinte összes országa számára. Az erős háttérnek köszönhetően hatalmas hangsúlyt fektet a MilMil kutatási és fejlesztési feladatokra. Ez is biztosítja, hogy a legkiválóbb termékeket kínálja vásárlói számára. Mi sem bizonyítja ezt jobba, hogy a gyárnak saját kutatás-fejlesztési laboratóriuma van, hogy a legjobb minőséget tudják biztosítani a legkedvezőbb áron. A magas belső tartalom mellett a MilMil folyamatosan fejleszti csomagolásait is, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb megoldásokkal tudja biztosítani az újrahasznosítást és a környezetvédelmet. Hiszem ez mindanyiunk érdeke. A MilMil termékek mellett az Illatszeronline Drogéria Webáruházban megtalálhatod a Delice Solaire Napozási termékeket is, melyeket szintén a MilMil Cég készít. Áruházunkban többek között Habfürdőket, Samponokat és Folyékony szappanokat is találhatsz. Próbáld ki Te is a kiváló árfekvésű termékeket, melyek biztosan részei lesznek fürdőszobátoknak. 

Hasonló termékek