SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatmentes 100ml

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 5997652311262
SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatmentes 100ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.
490 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Ajánlom
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények

SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatmentes 100ml részletes leírása

Sába gyengéden tisztító, illatmentes intim mosakodó férfiaknak, az intim területek ápolásáért, védelméért. Ginzengkivonatot tartalmaz. A Sába férfi intim mosakodó az intim tisztaság és védelem haladó megoldását nyújtja, a ping-pong fertőzések, és ezekből eredő gyulladások megelőzését támogatja. A pH4 vegyhatású intim mosakodó természetesen savas védőburokkal erősíti az intim terület védekező funkcióit. Rendszeres használata segíthet megakadályozni a fertőzések feljebb terjedését, és a partnerre való átterjedését.

 

SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatmentes Jellemzői:

  • intim mosakodó férfiaknak
  • fertőzések, és ezekből eredő gyulladások megelőzését támogatja
  • savas védőburokkal erősíti az intim terület védekező funkcióit
  • pH4 vegyhatású
  • Illatmentes

 

Sába Termékcsalád

SÁBA Bőrápolás nem más mint a kiváló minőség találkozása a megfontolt, hosszútávú gondoskodással. A Sába receptúra azt a biztonságot és védelmet hivatott visszaadni testünk védőburkának, a bőrünknek - melyet mindinkább nélkülözni kényszerül a természetes életviteltől való távolódásunk okán. A természettől való távolodás minden lépésével önmagunktól merészkedtünk messzebb és messzebb. A Sába küldetése, hogy a bőr egészségének, tisztaságának, ápolásának és védelmének eszközeivel hidat építsen ember és természet között. Ahogy a bőrünk bennünket köt össze a külvilággal, érzékenyen reagálva annak impulzusaira, úgy a Sába intim bőrápoló termékcsalád védőburokkal köti össze egészségünket a természet nyújtotta gyengéd lehetőségekkel. A Sába termékek mentesek minden mesterséges szín és illatanyagtól valamint elzárkózik mindennemű állatkisérlettől. Válaszd Te is a legtisztább termékeket!