Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Tiverton Born Free EdP 80ml Női Parfüm

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 8718657763903
Tiverton Born Free EdP 80ml Női Parfüm

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
2 490 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Ajánlom
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények

Tiverton Born Free EdP 80ml Női Parfüm részletes leírása

Trendi üvegcsében, egyedi illatkomozició. Robogó formájú üvegcsében egy virágos illat minden elbüvölő hölgynek! 2 üvegcse 50 + 30 ml a robogó kerekeiben. Két virágos parfüm, az egyik gyümölcsös, a másik fás illat estére.

 

Tiverton Born Free Parfüm Jellemzői:

  • Tiverton Born Free EdP 50 ml
  • Tiverton Born Free EdP 30 ml
  • virágos nőies illat
Tiverton Parfüm Bemutatása

Tiverton Parfüm minden egyes tagja könnyen felismerhető, hiszen teljesen egyedi megjelenéssel bírnak. Jelen pillanatban hasonlóan vagány, egyedi megjelenésű parfümöket szinte nem is találhatunk a parfümök széles piacán. A Tiverton Parfümök eredet nem is gondolnánk milyen régre nyúlik vissza. A második világháború után az Egyesült Királyságban észak Tiverton városában a Robert család kezdett illatokat tervezni. David Robert Tiverton miután elindította a saját parfüm termékeit, amely már a kezdeti időszakban is nagy elismerésnek örvendett a Parfüm Piac résztvevői részéről. 1995-ben a C and S designer cég részesedést szerzett a Tiverton márkában, majd ezt követően Alex Alexander volt aki megtervezte az új megjelenéseket. Napjainkban a Guangdong Mei Bao Cosmetics Co több mint négyszáz féle Tiverton terméket értékesít világszerte. Jelenleg is folyamatos tervezések zajlanak az újabb egyedi megjelnések valamint jobbnál jobb illatok piacra kerülése érdekében. 

Hasonló termékek