Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Tiverton Champions Gold EdP Női Parfüm 100ml

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 6924574520037
Tiverton Champions Gold EdP Női Parfüm 100ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
2 390 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Ajánlom
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények

Tiverton Champions Gold EdP Női Parfüm 100ml részletes leírása

A termék egy elegáns kerékpár formájú palackot tartalmaz, mindegyik stílusos díszdobozba van csomagolva. A vizek a sportos temperamentumot és a frissességet ötvözik. A parfümök: 50 ml + 50 ml a kerekek belsejében van.  az első parfüm egy finom és nagyon biztonságos illat, tökéletes az irodába és amikor illatozni akarunk. Diszkrét, de eredeti. A második illat, egy csábító és titokzatos illat, amelyet nők milliói szeretnek szerte a világon.

 

Tiverton Champions Gold EdP Parfüm Jellemzői:

  • Tiverton Champions Gold EdP 50 ml
  • Tiverton Champions Gold EdP 50 ml
  • nőies illatok
Tiverton Parfüm Bemutatása

Tiverton Parfüm minden egyes tagja könnyen felismerhető, hiszen teljesen egyedi megjelenéssel bírnak. Jelen pillanatban hasonlóan vagány, egyedi megjelenésű parfümöket szinte nem is találhatunk a parfümök széles piacán. A Tiverton Parfümök eredet nem is gondolnánk milyen régre nyúlik vissza. A második világháború után az Egyesült Királyságban észak Tiverton városában a Robert család kezdett illatokat tervezni. David Robert Tiverton miután elindította a saját parfüm termékeit, amely már a kezdeti időszakban is nagy elismerésnek örvendett a Parfüm Piac résztvevői részéről. 1995-ben a C and S designer cég részesedést szerzett a Tiverton márkában, majd ezt követően Alex Alexander volt aki megtervezte az új megjelenéseket. Napjainkban a Guangdong Mei Bao Cosmetics Co több mint négyszáz féle Tiverton terméket értékesít világszerte. Jelenleg is folyamatos tervezések zajlanak az újabb egyedi megjelnések valamint jobbnál jobb illatok piacra kerülése érdekében. 

Hasonló termékek
Salvador Dali Laguna Eau de Toilette 100ml Női Parfüm