The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatmentes 100ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 5997652311262
SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatmentes 100ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
1.26
Out of stock
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatmentes 100ml részletes leírása

Sába gyengéden tisztító, illatmentes intim mosakodó férfiaknak, az intim területek ápolásáért, védelméért. Ginzengkivonatot tartalmaz. A Sába férfi intim mosakodó az intim tisztaság és védelem haladó megoldását nyújtja, a ping-pong fertőzések, és ezekből eredő gyulladások megelőzését támogatja. A pH4 vegyhatású intim mosakodó természetesen savas védőburokkal erősíti az intim terület védekező funkcióit. Rendszeres használata segíthet megakadályozni a fertőzések feljebb terjedését, és a partnerre való átterjedését.

 

SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatmentes Jellemzői:

  • intim mosakodó férfiaknak
  • fertőzések, és ezekből eredő gyulladások megelőzését támogatja
  • savas védőburokkal erősíti az intim terület védekező funkcióit
  • pH4 vegyhatású
  • Illatmentes

 

Sába Termékcsalád

SÁBA Bőrápolás nem más mint a kiváló minőség találkozása a megfontolt, hosszútávú gondoskodással. A Sába receptúra azt a biztonságot és védelmet hivatott visszaadni testünk védőburkának, a bőrünknek - melyet mindinkább nélkülözni kényszerül a természetes életviteltől való távolódásunk okán. A természettől való távolodás minden lépésével önmagunktól merészkedtünk messzebb és messzebb. A Sába küldetése, hogy a bőr egészségének, tisztaságának, ápolásának és védelmének eszközeivel hidat építsen ember és természet között. Ahogy a bőrünk bennünket köt össze a külvilággal, érzékenyen reagálva annak impulzusaira, úgy a Sába intim bőrápoló termékcsalád védőburokkal köti össze egészségünket a természet nyújtotta gyengéd lehetőségekkel. A Sába termékek mentesek minden mesterséges szín és illatanyagtól valamint elzárkózik mindennemű állatkisérlettől. Válaszd Te is a legtisztább termékeket!

Similar products