The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatos 250ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 5997652311781
SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatos 250ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
2.04
Out of stock
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatos 250ml részletes leírása

A Sába férfi intim mosakodók a férfiak intim testrészei természetes savköpenyének mindennapos védelmét és erősítését segítik. A Sába intim termékcsalád a tisztaság mindennapos közérzetét, a férfi intim szervek védelmét és gyengéd ápolását szolgálják. Az intim testrészek pH4-es értékével a termék jól harmonizál, amely segít visszaállítani a bőr egészséges állapotát.  ginszeng a népgyógyászatban élénkítő, vitalitást, belső erőt fokozó hatásáról ismert gyógynövény.

 

SÁBA Férfi Intim Mosakodó Illatos Jellemzői:

  • pH4-es értékkel
  • endszeres, napi, illetve intim együttlét előtti és utáni használatával fenntartható a megfelelő intim higiénia
  • színezőanyag hozzáadása nélkül készült

 

Sába Termékcsalád

SÁBA Bőrápolás nem más mint a kiváló minőség találkozása a megfontolt, hosszútávú gondoskodással. A Sába receptúra azt a biztonságot és védelmet hivatott visszaadni testünk védőburkának, a bőrünknek - melyet mindinkább nélkülözni kényszerül a természetes életviteltől való távolódásunk okán. A természettől való távolodás minden lépésével önmagunktól merészkedtünk messzebb és messzebb. A Sába küldetése, hogy a bőr egészségének, tisztaságának, ápolásának és védelmének eszközeivel hidat építsen ember és természet között. Ahogy a bőrünk bennünket köt össze a külvilággal, érzékenyen reagálva annak impulzusaira, úgy a Sába intim bőrápoló termékcsalád védőburokkal köti össze egészségünket a természet nyújtotta gyengéd lehetőségekkel. A Sába termékek mentesek minden mesterséges szín és illatanyagtól valamint elzárkózik mindennemű állatkisérlettől. Válaszd Te is a legtisztább termékeket!

Similar products