The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Tiverton Champions Gold EdP Női Parfüm 100ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 6924574520037
Tiverton Champions Gold EdP Női Parfüm 100ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
6.48
Out of stock
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

Tiverton Champions Gold EdP Női Parfüm 100ml részletes leírása

A termék egy elegáns kerékpár formájú palackot tartalmaz, mindegyik stílusos díszdobozba van csomagolva. A vizek a sportos temperamentumot és a frissességet ötvözik. A parfümök: 50 ml + 50 ml a kerekek belsejében van.  az első parfüm egy finom és nagyon biztonságos illat, tökéletes az irodába és amikor illatozni akarunk. Diszkrét, de eredeti. A második illat, egy csábító és titokzatos illat, amelyet nők milliói szeretnek szerte a világon.

 

Tiverton Champions Gold EdP Parfüm Jellemzői:

  • Tiverton Champions Gold EdP 50 ml
  • Tiverton Champions Gold EdP 50 ml
  • nőies illatok
Tiverton Parfüm Bemutatása

Tiverton Parfüm minden egyes tagja könnyen felismerhető, hiszen teljesen egyedi megjelenéssel bírnak. Jelen pillanatban hasonlóan vagány, egyedi megjelenésű parfümöket szinte nem is találhatunk a parfümök széles piacán. A Tiverton Parfümök eredet nem is gondolnánk milyen régre nyúlik vissza. A második világháború után az Egyesült Királyságban észak Tiverton városában a Robert család kezdett illatokat tervezni. David Robert Tiverton miután elindította a saját parfüm termékeit, amely már a kezdeti időszakban is nagy elismerésnek örvendett a Parfüm Piac résztvevői részéről. 1995-ben a C and S designer cég részesedést szerzett a Tiverton márkában, majd ezt követően Alex Alexander volt aki megtervezte az új megjelenéseket. Napjainkban a Guangdong Mei Bao Cosmetics Co több mint négyszáz féle Tiverton terméket értékesít világszerte. Jelenleg is folyamatos tervezések zajlanak az újabb egyedi megjelnések valamint jobbnál jobb illatok piacra kerülése érdekében. 

Similar products
Info
Gyártó
Tiverton Parfüm
Termék Típus
Parfüm
Parfüm Típus
Eau de Perfume
Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Kiszerelés
100ml
Karton Darabszám
48
English Description
Tiverton Champions Gold Eau de Perfume for Women 100ml
Article No.
6924574520037

Trendi és hasznos cuccok Neked!

Opinions
Tiverton Champions Gold EdP Női Parfüm 100ml termékről

Be the first to review this product!
simplepay_hu barion_com