The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Clinians Hydra Plus Kozmetika-Pórustisztító Tapasz 8db

Ingyen szállítjuk
Article No.: 8003510023349
Clinians Hydra Plus Kozmetika-Pórustisztító Tapasz 8db

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
5.11
Out of stock
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

Clinians Hydra Plus Kozmetika-Pórustisztító Tapasz 8db részletes leírása

A Clinians által tervezett arctisztító tapaszok segítenek gyorsan megszabadulni a T-zóna kellemetlen fényétől. A termék segít megtisztítani a pórusokat a szennyeződésektől és a felesleges faggyútól, visszaállítja a bőr tisztaságát és természetes ragyogását. Kényelmes termékformátum, hipoallergén tapasz alappal, könnyen használható, emellett könnyen és szorosan tapad a bőr felszínéhez.

Clinians Hydra Plus Kozmetika-Pórustisztító Tapasz Jellemzői:

  • szabályozza a faggyútermelést
  • puhító hatása van
  • alaposan és mélyen megtisztítja a bőrfelületet

 

Clininas Kozmetikumok

Clinians Kozmetikumok az Ön személyes szépségklinikája. A Clinians Termékek széles kozmetikumai között megtalálhatóak Arckrémek és Arctisztító termékek, Ránctalanító krémek, szemránckrémek és Clinians Testápolók

A Clinians egy kifejezetten magas szinvonalú, olaszországban készülő kozmetikai család, mely 2000-óta a Mirato Group tulajdonában van és ezzel biztosítja a még professzionálisabb kozmetikai termékgyártást. Termékeik között minden megtalálható, mellyek segíthetik a Hölgyek szépségápolását és a fiatalság érzésének megörzését. A Clinians Hydra termékek kiválóan alkalmasak bármilyen bőrtipusra, de általában a Clininas Kozmetikai termékek gondosan ápolják és táplálják a bőrt, így minden Hölgy számára kiváló lehetőséget nyújtanak, amikor kozmetikumokat és szépségápolási termékeket keresnek. 
Bízunk benne, hogy a Clinians Kozmetikai termékek elnyerik tetszésüket. Amennyiben egyéb Szépségápolási terméket keresnek keressék az Illatszeronline Szépségápolási termékeit.

Similar products