The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Clinians Antirughe Kollagén Arcmaszk Gránátalma Eszenciával 15ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 8003510032518
Clinians Antirughe Kollagén Arcmaszk Gránátalma Eszenciával 15ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
2.55
Out of stock
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

Clinians Antirughe Kollagén Arcmaszk Gránátalma Eszenciával 15ml részletes leírása

Clinians Arcmaszk Kollagénnal az arcbőr intenzív táplálására és regenerálására. Regeneráló és hidratáló hatásának köszönhetően különösen alkalmas akkor, ha a bőr különleges odafigyelést és extra kényeztetést igényel. Könnyen felvihető és azonnali komfortérzetet biztosít a bőrnek. A kényelmes, visszazárható csomagolás lehetővé teszi, hogy többféle alkalmazást végezzen, és az igényeinek megfelelő mennyiségű maszkot használjon. Vigyen fel bőséges és egyenletes réteget a tiszta és száraz arcra és nyakra, elkerülve a szem és az ajak környékét. Hagyja hatni 10 percig, majd vattakoronggal távolítsa el a fel nem szívódott felesleget. Ne öblítse le. A kezelést hetente legalább 2 alkalommal javasolt megismételni,

 

Clinians Antirughe Kollagén Arcmaszk Gránátalma Eszenciával Jellemzői:

  • kollagénnal
  • hidratáló
  • könnyen felvihető

 

Clininas Kozmetikumok

Clinians Kozmetikumok az Ön személyes szépségklinikája. A Clinians Termékek széles kozmetikumai között megtalálhatóak Arckrémek és Arctisztító termékek, Ránctalanító krémek, szemránckrémek és Clinians Testápolók

A Clinians egy kifejezetten magas szinvonalú, olaszországban készülő kozmetikai család, mely 2000-óta a Mirato Group tulajdonában van és ezzel biztosítja a még professzionálisabb kozmetikai termékgyártást. Termékeik között minden megtalálható, mellyek segíthetik a Hölgyek szépségápolását és a fiatalság érzésének megörzését. A Clinians Hydra termékek kiválóan alkalmasak bármilyen bőrtipusra, de általában a Clininas Kozmetikai termékek gondosan ápolják és táplálják a bőrt, így minden Hölgy számára kiváló lehetőséget nyújtanak, amikor kozmetikumokat és szépségápolási termékeket keresnek. 
Bízunk benne, hogy a Clinians Kozmetikai termékek elnyerik tetszésüket. Amennyiben egyéb Szépségápolási terméket keresnek keressék az Illatszeronline Szépségápolási termékeit.

Similar products