The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

MilMIl Habfürdő Fehér Pézsma Kivonattal 2000ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 8004120020414
|Gyártó: MilMil
MilMIl Habfürdő Fehér Pézsma Kivonattal 2000ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
2.54
Out of stock
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

MilMIl Habfürdő Fehér Pézsma Kivonattal 2000ml részletes leírása

Merülj el a frissítő fehér pézsma hullámaiban.Gyengéden tisztítja az egész család bőrét, a puha hab lágy ölelésként fogja be testét; a finom és intenzív illat kellemes közérzetet ad, friss életerőt adva.

MilMIl Habfürdő Fehér Pézsma Kivonattal Jellemzői:

  • kíméletes az érzékeny bőrrel
  • finom az illatal
  • finoman habzik
MilMil Termékcsalád

MilMil Termékek a Mirato Csoporthoz tartoznak és 40 év tapasztalatával készítik Illatszereiket a világ szinte összes országa számára. Az erős háttérnek köszönhetően hatalmas hangsúlyt fektet a MilMil kutatási és fejlesztési feladatokra. Ez is biztosítja, hogy a legkiválóbb termékeket kínálja vásárlói számára. Mi sem bizonyítja ezt jobba, hogy a gyárnak saját kutatás-fejlesztési laboratóriuma van, hogy a legjobb minőséget tudják biztosítani a legkedvezőbb áron. A magas belső tartalom mellett a MilMil folyamatosan fejleszti csomagolásait is, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb megoldásokkal tudja biztosítani az újrahasznosítást és a környezetvédelmet. Hiszem ez mindanyiunk érdeke. A MilMil termékek mellett az Illatszeronline Drogéria Webáruházban megtalálhatod a Delice Solaire Napozási termékeket is, melyeket szintén a MilMil Cég készít. Áruházunkban többek között Habfürdőket, Samponokat és Folyékony szappanokat is találhatsz. Próbáld ki Te is a kiváló árfekvésű termékeket, melyek biztosan részei lesznek fürdőszobátoknak. 

Similar products