The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

MilMil Folyékony Intim Szappan Mályva Kivonattal

Ingyen szállítjuk
Article No.: 8004120040245
|Gyártó: MilMil
MilMil Folyékony Intim Szappan Mályva Kivonattal

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
1.01
Out of stock
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

MilMil Folyékony Intim Szappan Mályva Kivonattal részletes leírása

Az intim mosakodó mályva kivonatokkal megóvja az intim részek nyálkahártyájának természetes egyensúlyát. A mályva kivonat nyugtató érzést ad a test legérzékenyebb területein. Ideális az egész család számára. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Klinikailag tesztelt.

MilMil Folyékony Intim Szappan Mályva Kivonattal Jellemzői:

  • Praktikus adagolóban.
  • érzékeny bőrre is alkalmas.
  • mályva kivonattal.
MilMil Termékcsalád

MilMil Termékek a Mirato Csoporthoz tartoznak és 40 év tapasztalatával készítik Illatszereiket a világ szinte összes országa számára. Az erős háttérnek köszönhetően hatalmas hangsúlyt fektet a MilMil kutatási és fejlesztési feladatokra. Ez is biztosítja, hogy a legkiválóbb termékeket kínálja vásárlói számára. Mi sem bizonyítja ezt jobba, hogy a gyárnak saját kutatás-fejlesztési laboratóriuma van, hogy a legjobb minőséget tudják biztosítani a legkedvezőbb áron. A magas belső tartalom mellett a MilMil folyamatosan fejleszti csomagolásait is, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb megoldásokkal tudja biztosítani az újrahasznosítást és a környezetvédelmet. Hiszem ez mindanyiunk érdeke. A MilMil termékek mellett az Illatszeronline Drogéria Webáruházban megtalálhatod a Delice Solaire Napozási termékeket is, melyeket szintén a MilMil Cég készít. Áruházunkban többek között Habfürdőket, Samponokat és Folyékony szappanokat is találhatsz. Próbáld ki Te is a kiváló árfekvésű termékeket, melyek biztosan részei lesznek fürdőszobátoknak. 

Similar products