The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

MilMil Antibakteriális Folyékony Szappan 500ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 8004120040726
|Gyártó: MilMil
MilMil Antibakteriális Folyékony Szappan 500ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.

Termék rövid leírása

MilMil Antibakteriális Folyékony Szappan összetevőinek közönhetően kiválóan alkalmas a tökéletes és szakszerű kézmosásra. Természetesen dermatológiailag tesztelt termék, így biztosak lehetünk benne, hogy a kéztisztítás nem károsítja a bőrünket. Legyen szó bármelyik MilMil termékről a választásunk csak jó lehet.

1.52
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Quantity discount
Similar products
Info
Opinions

MilMil Antibakteriális Folyékony Szappan 500ml részletes leírása

MilMil Antibakteriális Folyékony Szappan összetevőinek közönhetően kiválóan alkalmas a tökéletes és szakszerű kézmosásra. Természetesen dermatológiailag tesztelt termék, így biztosak lehetünk benne, hogy a kéztisztítás nem károsítja a bőrünket. Legyen szó bármelyik MilMil termékről a választásunk csak jó lehet. MilMil Antibakteriális Folyékony Szappan hatóanyagainak köszönhetően segít eltávolítani a szennyeződések és a káros lerakódások jelentős részét. Azonban fontos figyelembe venni, hogy a megfelelő ideig tartó és szakszerű kéztisztítás nem kikerülhető. Ezért legalább 20-30 másodpercig alaposan mossa a kezét a csukló feletti részig, kitérve az újjak közötti területre és a köröm alatti részre is.

Az Illatszeronline Drogéria Áruházban többféle folyékony szappan közül válogathatsz, melyek nem csak tisztítják, de épolják is a bőrt.

MilMil Termékcsalád

MilMil Termékek a Mirato Csoporthoz tartoznak és 40 év tapasztalatával készítik Illatszereiket a világ szinte összes országa számára. Az erős háttérnek köszönhetően hatalmas hangsúlyt fektet a MilMil kutatási és fejlesztési feladatokra. Ez is biztosítja, hogy a legkiválóbb termékeket kínálja vásárlói számára. Mi sem bizonyítja ezt jobba, hogy a gyárnak saját kutatás-fejlesztési laboratóriuma van, hogy a legjobb minőséget tudják biztosítani a legkedvezőbb áron. A magas belső tartalom mellett a MilMil folyamatosan fejleszti csomagolásait is, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb megoldásokkal tudja biztosítani az újrahasznosítást és a környezetvédelmet. Hiszem ez mindanyiunk érdeke. A MilMil termékek mellett az Illatszeronline Drogéria Webáruházban megtalálhatod a Delice Solaire Napozási termékeket is, melyeket szintén a MilMil Cég készít. Áruházunkban többek között Habfürdőket, Samponokat és Folyékony szappanokat is találhatsz. Próbáld ki Te is a kiváló árfekvésű termékeket, melyek biztosan részei lesznek fürdőszobátoknak. 

Quantity discount
QuantityDiscountProduct price
1 db more than less than 5 db - 1.52 €/db
5 db more than   5 % 1.44 €/db
Similar products
Clinians Reducell Forte Narancsbőr Elleni Erős Krém 200ml