The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Bondage Extreme Hommes Férfi Dezodor 150ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 025929166538
|Gyártó: Milton Lloyd
Bondage Extreme Hommes Férfi Dezodor 150ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető

Termék rövid leírása

Bondage Extreme Hommes Férfi Dezodor az extrém módon határozott és férfias illat férfiaknak. Ebben a kiváló férfi dezodorban megtalálható a citrus, rózsa, liliom és jázmin illatkompoziciója, mely a szív illatát adják ennek a kiváló férfi dezodornak. Ezeket az üde illatokat édesíti meg a vanilia és a borostyán illata. Bondage Extreme Hommes dezodornak a hatása kitart egész nap, így nem szükséges rendszeresen használnunk. Ez is mutatja, hogy egy átlagon felüli Férfi Dezodorral van dolgunk.

2.51
Out of stock
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

Bondage Extreme Hommes Férfi Dezodor 150ml részletes leírása

Bondage Extreme Hommes Férfi Dezodor az extrém módon határozott és féfrias férfiaknak. Ebben a kiváló férfi dezodorban megtalálható a citrus, rózsa, liliom és jázmin illatkompoziciója, mely a szív illatát adják ennek a kiváló férfi dezodornak. Ezeket az üde illatokat édesíti meg a vanilia és a borostyán illata. Bondage Extreme Hommes dezodornak a hatása kitart egész nap, így nem szükséges rendszeresen használnunk. Ez is mutatja, hogy egy átlagon felüli Férfi Dezodorral van dolgunk.

A Millton and Llyoyd termékcsalád minden tagja kiválóan mutatja számunkra, hogy a magas minőség, a szakértelem mennyire fontos a Parfümök elkészítésében. Ennek köszönhetően ebben a Férfi Parfümben is megtaláljuk azt amire vágyunk, de közben láthatjuk, nem szükséges irreális összegeket költeni egy kiváló Parfümre. Az Illatszeronline Parfüm Áruházban több száz kiváló termék közül válogathattok, a Drogéria Áruházban pedig illatszerek sokaságát fedezhetitek fel. Amennyiben más Férfi Dezodort keresel az Illatszeronline Áruházunkban azt is megtalálhatod.

Milton Lloyd Parfümök

A Millton and Lloyd vállalat 1975 ben jött létre és kifejezetten magas minőségű, de kedvező áru, főleg Parfüm termékeket kezdett gyártani. A vállalat megfogalmazása szerint: A reklámokon és a különleges csomagoláson szeretnék megspórolni annak a lehetőségét, hogy az üvegben a vásárló a legmagasabb szinvonalú parfömöket, illatkompozíciókat kaphassa meg. Ezzel biztosítják a vásárlóik immáron hosszan tartó elégedettségét. Az America Pink a termékcsalád legnépszerűbb illata, mely magában hordozza a korábban PlayBoy termékcsalád favoritjának a vonásait. Legyen szó bármely Millton and Lloyd Parfüm termékről biztos lehet benne, hogy az átlagosnál magasabb szintű parfümmel találkozhat. Igaz ez a Férfi Parfümökre és a Női Parfümökre egyaránt.

Similar products
Info
Gyártó
Milton Lloyd
Termék Típus
Dezodor
Kinek Ajánljuk
Férfiaknak
Kiszerelés
150ml
English Description
Bondage Extreme Hommes Body Spray for Men 150ml
Vonalkód
025929166538
Article No.
025929166538

Trendi és hasznos cuccok Neked!

Opinions
Bondage Extreme Hommes Férfi Dezodor 150ml termékről

Be the first to review this product!
simplepay_hu barion_com