Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Illatszeronline Drogéria Online Webáruház Blog

IllatszerOnline
2021.02.03 08:00

Vajon honnan ered a világszerte népszerűvé vált Valentin-nap? Te hallottál már ennek a kedves szokásnak a legendájáról? Biztos vagyok benne, hogy mindnyájan ismerjük magát a hagyományt, az eredetét azonban már csak kevesen. Most viszont utazzunk vissza egy kicsit az időben, és derítsük ki a szerelmesek napjának rejtélyes múltját.

Miért játszik fontos szerepet napjainkban a parfüm használata? Szeretnéd tudni, mi a különbség a típusok között? Parfüm kalauzunkból mindent megtudhatsz ami nagy segítséget jelenthet az igényeidnek legmegfelelőbb parfüm kiválasztásában.

IllatszerOnline
2020.01.08 15:43

A NIKKEL Allergia a szervezetünk egy túlzott védelmi reakciója abban az esetben amikor NIKKELLEL érintkezik. De tulajdonképpen mi is a Nikkel, mik a tünetek és hogyan védjük magunkat. Ezt a témát vizsgáljuk meg főleg az Illatszerek és szépségápolási termékek vonatkozásában.

IllatszerOnline
2020.03.31 10:26

Használható Parfüm fertőtlenítésre? Igen izgalmas kérdés, hiszen napjainkban a fertőtlenítők hiánya esetén sokan keresnek alternatív megoldásokat, kezük és tárgyak fertőtlenítésre. Ezzel kapcsolatban szeretnénk megosztani Veletek egy érdekes véleményt.

IllatszerOnline
2020.01.08 15:43

Az illatokat régen csábításra használták, ma már a mindennapi élet része. A parfümgyártás, eladás hatalmas, sikeres vállalkozás napjainkban, hiszen a gazdasági válság ellenére is virágzik. Ennek egyik oka, hogy a parfüm az átlagos ember számára is elérhető luxus. 

Ha a parfümök eredetét keressük több mint 5000 évre kell visszatekintenünk.

simplepay_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.