Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Pontgyűjtő számla információk

JELENLEG A HŰSÉGPROGRAM SZÜNETEL! KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSED!

Ez a pontgyűjtés a TE PONTOD!

Szeretnénk megjutalmazni téged! Vásárolj regisztrációval az Illatszeronline.hu webáruházban és minden vásárlásod után a vásárlásod értékének egy meghatározott százalékát (az adott termékek után járó pont értéket a termékoldalon találod) levásárolhatod a rendelés lezárása után! A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés lezárása után automatikusan jóváíródnak. A Te Pontod pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk, mely ezután 1 pont = 1 forint értékben felhasználható bármelyik termékre.

Részletes információk a TE PONTOD programmal kapcsolatban:

A hűségedért kapott pontok, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a kedvezményre jogosító számlán. A pontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet. A TE PONTOD pontok a rendelés lezárása után 365 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek.

A pontgyűjtés automatikus, minden termék árának 50%-át visszakapod TE PONTOD virtuális pontgyűjtő számládra!

Regisztrációdért cserébe 5.000 Ft értékű pontot írunk jóvá!

A rendelés értékéből 500 forint értékben használhatsz fel hűségpontot.


TE PONTOD hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén. A rendszer nem számol pontokat viszonteladóknak, akik nem vehetnek részt a programban. A TE PONTOD pontok a rendelés lezárása után (kifizetés, átvétel) kerülnek automatikusan jóváírásra a regisztrációhoz tartozó fiókban.

Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll a pontra jogosító rendeléstől.

A TE PONTOD pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatjuk a regisztrált vásárlóikat, melyek ezután szabadon felhasználhatók (1 pont = 1 Forint értékben) bármely termékekre.

A TE PONTOD rendszerértesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt azon vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címre, akik nem igényeltek hírlevelet.

Az aktuális TE PONTOD pontegyenleg belépés után a profil menüpontban nyomon követhető. A megrendelésed árának 5%-át lehet pontból fizetni (példa: ha van 1.000 pontod akkor azt egy minimum 20.000Ft-os rendelésben tudod felhasználni teljes egészében. Ha a rendelésed értéke csak 1.000 Ft akkor 50 pontot használhatsz fel és 950 pont marad a számládon a következő vásárlásra). A TE PONTOD hűségpontokra jogosító számlákon nem kerül feltüntetésre a vásárlás alapján jóváírandó pontok értéke és semmilyen erre vonatkozó információ. A TE PONTOD pontokat abban az esetben tudod felhasználni ha nem használsz kuponkódot.


Fontos: elállás esetén, ha pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.


Legfontosabb információk még egyszer:

  • Pontokat csak akkor írunk jóvá, ha regisztrált felhasználó vagy (de akkor automatikusan).

  • A pontjaidat a rendelésed lezárása után maximum 1 évig használhatod fel. Az egy éven belül fel nem használt pontokat elveszíted!

  • Elállás esetén a felhasznált pontok értékét levonjuk a visszautalandó összegből.

A vásárlásaid mellé a legtöbb esetben nem csupán pontokat gyűjthetsz, de AJÁNDÉKOKAT IS VÁLASZTHATSZ!

A választható ajándékokat valamilyen feltételekhez kötjük. Ezek lehetnek vásárlási értékeke, gyártók, termékkategóriák. Ami nagyon fontos, hogy törekszünk rá szinte minden vásárló valamilyen ajándékot választhasson. Ezzel is szeretnénk kedveskedni a hozzán visszatérőknek.

simplepay_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.