Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Interlfa-Complex Kft.

Az Interalfa-Complex Kft. 1991.-ben alakult magyar tulajdonú családi vállalkozásként. Kijelenthetjük, hogy az Illatszer és szépségápolási piacon az alapoktól építettük fel Illatszer Nagykereskedelmi cégünket. Lépésenként haladtunk előre és tanultuk meg a hazai Parfüm és Illatszer piacot. Fő profilunk kezdetben bizsuk készítése, forgalmazása volt. Később a tevékenységi körünk illatszer nagykereskedelemre változott. 1996-tól számos szerződést kötöttünk több külföldi gyártóval, termékeik magyarországi forgalmazására.

Az Illatszer Online Drogéria Áruház létrehozása egy nagyobb fejlesztés első állomása. Alkalmazkodva korunk gyors változásaihoz egy előre mutató fejlesztésbe kezdtük, melynek köszönhetően kereskedelmi partnereinket tiszteletben tartva termékeinkkel kiléptünk az online térbe. Későbbiekben nemzetközi porondon is megtalálhatóak lesznek a termékeink. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk nagykereskedelmi és kiskereskedelmi partnereinknek.

2001.-ben érkezett el a következő lépés cégünk életében. Felhasználva a megszerzett tapasztalatokat az Illatszer és Kozmetikai termékek piacán, megkezdtük saját márkanévvel ellátott termékek gyártását. Több esetben gyártottunk termékeket partnereink számára is.

Többek között a következő márkanévvel ellátott Parfümöket gyártjuk magas minőségben, de kiválóan versenyképes áron.

U.S. Prestige Parfümök

Lucien Lebron

Paris Prestige

Star Nature

Olyan termékkörrel rendelkezünk, amely a minőség mellett megfizethető a vásárlók számára. Az Interalfa-Complex Kft. ma az egyik legnagyobb parfüm, piperecikk forgalmazó cég Magyarországon. Forgalmunk több, mint 6,1 millió euro, az alkalmazottak száma 20 fő. 2015-ben költöztünk jelenlegi irodaházunkba, a Szőnyi útra, ezzel párhuzamosan a logisztikai tevékenységünket kiszerveztük az ECO Magyarország Logisztikai Kft.-hez. Ezáltal sikerült javítanunk a kiszolgálás minőségén és gyorsaságán.

Az Interalfa-Complex Kft. által forgalmazott termékekkel országszerte és természetesen más országokban is találkozhatsz. Több száz kifejezetten fontos partnerünket felsorolni sajnos itt nem áll módunkban. A nagyobb partnereinket szeretnénk megemlíteni és így már bizonyosan Te is tudhatod, hogy termékeinket már szinte bárhol megtalálhatod.

KIEMELT PARTNEREINK

 • Rossmann Drogéria Hálózat
 • DM Drogeria Markt Hálózat
 • Müller
 • Spar és Interspar üzletek
 • Tesco Magyarország
 • Auchan
 • Douglas Parfüméria
 • Az országban található számottevő Illatszer és Kozmetikai Nagykereskedéseiben

FORGALMAZOTT TERMÉKEINK ÉS MÁRKÁINK

Az Interalfa-Complex Kft. Közel 1000 különböző terméket forgalmaz folyamatosan. Jelentős márkákat és gyártókat képviselünk Magyarországon és több gyártónak Közép-európai, valamint meghatározott régióknak vagyunk disztribútora. Forgalmazott termékeink köre a teljesség igénye nélkül: Női Parfümök, Férfi Parfümök, Díszdobozok, Tusfürdők, Habfürdők, Arc és Ajakápolási termékek, Dezodorok, Folyékony szappanok, Testápolók-Krémek, Baba Törlőkendők.

Márkáink sorára is kifejezetten büszkék vagyunk:

America Parfüm Család

Chic and Glam Parfüm Család

Clinians Kozmetikai Termékek

Creation Lamis Parfümök

Creme21 Testápolási Termékek

Cuba Parfümök

Felce Azurra Termékek

Malizia Illatszer Termékek

Glicemille Termékek

Nidra Testápolási Termékek

New Brand Parfümök

Star Nature Parfümök

U.S. Prestige Parfümök

WaterWipes – A Világ Legtisztább Törlőkendője

Forgalmazott termékeinken kívül jelenlegi és jövőbeni partnereink számára szeretnénk magas szintű szolgáltatásokat is nyújtani. Ezek többek között:

 • Ajándékcsomagok és Díszdobozok összeállítása egyedi igények szerint
 • Rugalmas árukiszállítás
 • Óriási Illatszer Raktár készlet
 • Online Shop támogatás, melynek keretében amennyiben szeretné termékeinket saját webáruházában forgalmazni ahhoz technikai támogatást nyújtunk.

Nemzetközi kapcsolataink mára több országban is működnek. Kínától az Egyesült Államokig, Franciaország, Spanyolország, Egyesült Arab Emirátusok, Anglia, Olaszország, Hong Kong, Luxemburg, Írország. Partnereinkkel kifejezetten jó kapcsolatot ápolunk, melynek köszönhetően biztosított a kiemelkedő termékfejlesztés, valamint áruellátottság.

simplepay_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.