The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Intesa Styling Hajlakk Csalán Kivonattal 500ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 8003510002207
Intesa Styling Hajlakk Csalán Kivonattal 500ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.

Termék rövid leírása

Intesa Styling Hajlakk Csalán Kivonattal egyaránt kedvelt hajápolási termék nem csak az otthoni használatban, de minőségét mi seb bizonyítja jobban, mint kedvelt Hajlakk a Haj szalonokban és fodrészatokban is. Az Intesa hajlakkok minden kiszerelésükben tökéletes megoldást kínálnak mindenki számára minden egyes hajfixálás esetén. Próbáld ki és tapasztald meg az Intesa Hajlakkok csodás világát. 

3.10
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

Intesa Styling Hajlakk Csalán Kivonattal 500ml részletes leírása

Intesa Styling Hajlakk Csalán Kivonattal 500ml

Intesa Styling Hajlakk Csalán Kivonattal 500ml a legkiválóbb választás a hajlakkok világában. A Högyek, Urak és fodrásszalonok kedvelt hajlakk terméke. Ennek oka nagyon egyszerű. Több éves tapasztalat és magas minőségű alapanyagok biztosítják a tökéletes hajápolást. Erős fixálás, hosszan tartó ápolás, finoman táplálja a hajat a hajtövektől egészen a hajvégekig, hogy ne csak fixálja, tartósan rögzítse a frizurát, hanem gazdag összetevői révén természetesen csillogóvá és valóban igényessé varázsolja a hajkoronát!

Intesa Styling hajlakk az Illatszeronline Drogéria Áruház legújabb terméke. A nagy sikerű Olasz hajlakk garantálja a tartósságot, három fajta változatban vásárolható meg:

Intesa Styling Ecofix Fényes Hatású Hajlakk Proteinnel 500ml

Intesa Styling Ecofix Extra Erős Hajlakk Csalánkivonattal 500ml

Intesa Styling Hajhab Csalánkivonattal 300ml

Intesa Termékek

Intesa Pour Homme a 90-es években született amikor még csak néhány kifejezetten férfi illatszer és egyéb férfi ápolási termék volt jelen a kozmetikai és illatszer termékek piacán. Legfőképpen nem voltak olyan termékek, melyek a kifejezetten fréfias, energikus, dinamikus ember igényeinek megfeleltek volna. Az Intesa Pour Homme erre a kérdésre kívánt választ adni és tette sikerrel. A kezdeti szlogen a mai napig ismert Olaszország szerte. A Képesség Biztonsága, mondták és jellemezték az Intesa Férfi Illatszereket. A termékválasztékban gyakorlatilag minden megtalálható amire egy Férfinak szüksége lehet a testápolási palettáról. Borotválkozás, After Shave, Golyós Deo, Tusfürdő és Sampon, Dezodorok, ezek mind részei az Intesa Családnak. Az Intesa termékek a Mirato Group által gyártott magas minőségű férfi illatszer termékek. Az Illatszeronline Drogéria Áruház széles választékát kínálja az Intesa Férfi Illatszer termékeknek. Légy dinamikus és próbáld ki Te is!

Similar products
Info
Gyártó
Intesa Styling
Termék Típus
Hajhab
Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Kiszerelés
500ml
Vonalkód
8003510002207
Karton Darabszám
12
English Description
Intesa Hair Styling Forte Hairspray Strong Hold 500ml
Vonalkód
8003510002207
Article No.
8003510002207

Trendi és hasznos cuccok Neked!

Opinions
Intesa Styling Hajlakk Csalán Kivonattal 500ml termékről

Be the first to review this product!
simplepay_hu barion_com