Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Illatszer és Parfüm Nagykereskedelem

Illatszer Nagykereskedelem az Interalfa-Complex Kft. – vel olyan lehetőséget nyújt partnereink számára, mellyel biztos hátteret tudhatnak maguk mögött. Cégünk 1991-óta folyamatos fejlődés mellett bővíti termékválasztékát, gyártja Parfüm és Illatszer termékeit, valamint kutatja azokat a termékeket, melyek illeszkednek az Illatszer Nagykereskedelmi tevékenységbe. Az elmúlt évek alatt partnereink megismerhették rugalmasságunkat, melynek köszönhetően minden alkalommal a megoldások irányába haladtunk. Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy ne csupán egy átlagos Illatszer és Parfüm Nagykereskedés legyünk, hanem előremutató szolgáltatásokkal és megfelelő termékválaszték alakítással segítsük partnereink munkáját.

2020.-ban olyan fejlesztésbe kezdtünk, mely már alkalmazkodik a kor kihívásaihoz és megkezdtük Online felületek kialakítását, melynek köszönhetően kereskedelmi partnereink terveink szerint sokkal könnyebben érhetik majd el készletünket és választékunkat. Ezek mellett lehetőség nyílik majd termékeink online átvételére adott adatbázisba, melynek köszönhetően támogatjuk illatszer webáruházzal már rendelkező vagy később kialakítandó webáruházak működését. Ebben a folyamatban teljes termékinformációt tudunk majd átadni partnereinknek, ideértve kép megjelenéseket is. Ezek mellett amennyiben a partner is kialakítja a megfelelő felületet rendeléseit gyorsan, online is átadhatja.

Illatszer és Parfümkínlatunk széles választéka biztonságos hétteret az a mindennapi működéshez. Folyamatosan közel ezer féle termék hatalmas készlettel áll partnereink rendelkezésére.

FORGALMAZOTT TERMÉKEINK ÉS MÁRKÁINK

Az Interalfa-Complex Kft. Közel 1000 különböző terméket forgalmaz folyamatosan. Jelentős márkákat és gyártókat képviselünk Magyarországon és több gyártónak Közép-európai, valamint meghatározott régióknak vagyunk disztribútora. Forgalmazott termékeink köre a teljesség igénye nélkül: Női Parfümök, Férfi Parfümök, Díszdobozok, Tusfürdők, Habfürdők, Arc és Ajakápolási termékek, Dezodorok, Folyékony szappanok, Testápolók-Krémek, Baba Törlőkendők.

Márkáink sorára is kifejezetten büszkék vagyunk:

America Parfüm Család Chic and Glam Parfüm Család Clinians Kozmetikai Termékek
Creation Lamis Parfümök Creme21 Testápolási Termékek Cuba Parfümök
Felce Azurra Termékek Malizia Illatszer Termékek Glicemille Termékek
Nidra Testápolási Termékek New Brand Parfümök Star Nature Parfümök
U.S. Prestige Parfümök WaterWipes – A Világ Legtisztább Törlőkendője I Provenzali Bio Kozmetikumok
ChanteClair Háztartási Termékek StayCool Szájspray Intesa Hajlakk és Hajhabok

Amennyiben Ön is szívesen felvenné termékeinket választékába, kérjük keressen minket bizalommal és biztosak vagyunk benne, hogy együtt építhetjük tovább sikeres vállalkozásunkat a vevőink megelégedésére.

Név
E-mail
Üzenet szövege
Melléklet

 

simplepay_hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.