Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

SÁBA Intim Síkosító Gél Illatmentes 75ml

Ingyen szállítjuk
Cikkszám: 5997652311217
SÁBA Intim Síkosító Gél Illatmentes 75ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.

Termék rövid leírása

Sába intim Sikosító gél 75ml támogatást nyújt a természetesen savas pH-védőburok számára, növeli az intim érintkezések komfortérzetét. Az intim együttléteket mindkét fél számára kellemesebbé, az örömszerzést teljesebbé teszi. Használata véd a hámsérülések ellen ezáltal csökkenti a fertőzésveszélyt. A hüvely szárazsága, érzékenysége esetén pótolja a természetes nedvességet. Minden intim testrészen használható! Természtes pH4-bőrvédelemmel

1 290 Ft
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Ajánlom
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények

SÁBA Intim Síkosító Gél Illatmentes 75ml részletes leírása

SÁBA Intim Síkosító Gél 75ml

Sába intim Sikosító gél 75ml támogatást nyújt a természetesen savas pH-védőburok számára, növeli az intim érintkezések komfortérzetét. Az intim együttléteket mindkét fél számára kellemesebbé, az örömszerzést teljesebbé teszi. Használata véd a hámsérülések ellen ezáltal csökkenti a fertőzésveszélyt. A hüvely szárazsága, érzékenysége esetén pótolja a természetes nedvességet. Minden intim testrészen használható! Természtes pH4-bőrvédelemmel.

A Sába termékek a tisztaságot és a magas szakértelmet biztosítják számodra a mindennapokban. Egy különleges gondossággal készített termékcsalád, mely megoldást kínál a család minden tagjának. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Legyen szó babaápolási termékekről, Samponokról, testápolókról vagy fürdőszerekről. A SÁBA Bőrápolási termékek mentesek mindennemű káros összetevőtől, és parfümanyagtól. Így a legkiválóbb megoldást nyújthatják mindenki számára aki a biztonságos és tiszta bőrápolásra vágyik.

Sába Termékcsalád

SÁBA Bőrápolás nem más mint a kiváló minőség találkozása a megfontolt, hosszútávú gondoskodással. A Sába receptúra azt a biztonságot és védelmet hivatott visszaadni testünk védőburkának, a bőrünknek - melyet mindinkább nélkülözni kényszerül a természetes életviteltől való távolódásunk okán. A természettől való távolodás minden lépésével önmagunktól merészkedtünk messzebb és messzebb. A Sába küldetése, hogy a bőr egészségének, tisztaságának, ápolásának és védelmének eszközeivel hidat építsen ember és természet között. Ahogy a bőrünk bennünket köt össze a külvilággal, érzékenyen reagálva annak impulzusaira, úgy a Sába intim bőrápoló termékcsalád védőburokkal köti össze egészségünket a természet nyújtotta gyengéd lehetőségekkel. A Sába termékek mentesek minden mesterséges szín és illatanyagtól valamint elzárkózik mindennemű állatkisérlettől. Válaszd Te is a legtisztább termékeket!

Hasonló termékek
  Glicemille Hidratáló Kézkrém E-Vitamin Kamilla és Glicerin Kivonattal 75ml