The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

New Brand Monaco for Women EdP Női Parfüm 100ml

Ingyen szállítjuk
KÉSZLETEN (1 db)
Article No.: 5425017732792
New Brand Monaco for Women EdP Női Parfüm 100ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

1 db db raktárról, azonnal! A termék logisztikai központunkban, szállításra kész állapotban van.
Rendelj -n belül és
átadjuk a futárnak!
Raktárunkban 1 db van ebből a termékből szállításra kész állapotban.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.

Termék rövid leírása

Élje meg az öröm és optimizmus kirobbanását a New Brand Monaco for Women Eau de Parfum illatával, mely a nőies természetességet, ösztönösséget és a szebb holnapba vetett hitet ünnepli.

1.75
Get notified in case of price drop
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

New Brand Monaco for Women EdP Női Parfüm 100ml részletes leírása

Élje meg az öröm és optimizmus kirobbanását a New Brand Monaco for Women Eau de Parfum illatával, mely a nőies természetességet, ösztönösséget és a szebb holnapba vetett hitet ünnepli.

New Brand Monaco for Women összetétele:

  • Fej illatjegyek: ananász, kókusz
  • Szív illatjegyek: vattacukor, banán
  • Alap illatjegyek: szantálfa, borostyán, púder
  • Illat fajtája: gyümölcsös, virágos

New Brand Parfüm család már évek óta ismert és kedvelt márka Magyarországon is. A New Brand Parfümök gazdag illatválasztékkal, változatos megjelenésben, kiváló minőségben, de ezek mellett teljes mértékben versenyképes árakon érhetők el. Ezek a parfümök válogatott parfümolajat tartalmaznak melynek köszönhetően a tartósságuk is kiemelkedik a hasonló parfümök közül. Nem kérdés, hogy az egyedi üvegek és illatok mindenképpen a nagy parfüm márkák közé emelik a New Brand Parfümöket. Gazdag Női Parfüm és Férfi Parfüm választékjuk lehetőséget kínál minden Parfüm kedvelő számára, hogy megtalálja a számára megfelelő, legideálisabb Parfümöt. Az Illatszeronline Drogéria Webáruház több százas Parfüm választékában a New Brand Parfümök kimagasló szerepet töltenek be, hiszen minőségüket tekintve mindenképpen megbízható, kedvelt termékek.

New Brand Parfümök

New Brand Parfüm család már évek óta ismert és kedvelt márka Magyarországon is. A New Brand Parfümök gazdag illatválasztékkal, változatos megjelenésben, kiváló minőségben, de ezek mellett teljes mértékben versenyképes árakon érhetők el. Ezek a parfümök válogatott parfümolajat tartalmaznak melynek köszönhetően a tartósságuk is kiemelkedik a hasonló parfümök közül. Nem kérdés, hogy az egyedi üvegek és illatok mindenképpen a nagy parfüm márkák közé emelik a New Brand Parfümöket. Gazdag Női Parfüm és Férfi Parfüm választékuk lehetőséget kínál minden Parfüm kedvelő számára, hogy megtalálja a számára megfelelő, legidálisabb Parfümöt. Az Illatszeronline Drogéria Webáruház több százas Parfüm választékában a New Brand Parfümök kimagasló szerepet töltenek be, hiszen minőségüket tekintve mindenképpen megbízható, kedvelt termékek. Próbáljátok ki bármely illatot, melyek elnyerik a tetszéseteket és biztosak lehettek benne, hogy nem fognak csalódást okozni. 

Similar products
Info
Gyártó
New Brand Parfüm
Gyártói Cikkszám
03-0048-00-00
Termék Típus
Parfüm
Parfüm Típus
Eau de Perfume
Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Kiszerelés
100ml
Karton Darabszám
48
English Description
New Brand Monaco for Women Eau de Perfume for Women 100ml
Vonalkód
5425017732792
Article No.
5425017732792

Trendi és hasznos cuccok Neked!

Opinions
New Brand Monaco for Women EdP Női Parfüm 100ml termékről

Be the first to review this product!
simplepay_hu barion_com