The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm

Ingyen szállítjuk
Article No.: 5425039222073
|Gyártó: Cuba Parfüm
Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm
Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm
Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm
Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
A terméket ~1 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.

Termék rövid leírása

A 2021-es év Cuba Parfüm női illat újdonsága a Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm. Ez a mesés Eau De Parfüm intenzív és érzéki női illat, édes gyümölcsös jegyekből a rózsa lágy érintésével. A 25 éves Cuba Parfüm már bizonyított a parfüm kedvelőknek de ebben az évben az Authentic illataival prémium minőséget alkotott a gyár illatszerésze.

8.76
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm részletes leírása

A Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm a 2021-es év Cuba Parfüm női illat újdonsága. Ez a mesés Eau De Parfüm intenzív és érzéki női illat, édes gyümölcsös jegyekből a rózsa lágy érintésével. A 25 éves Cuba Parfüm már bizonyított a parfüm kedvelőknek, de ebben az évben az Authentic illataival prémium minőséget alkotott a gyár illatszerésze.

 

A Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm összetétele

 

Miután 4-6 pumpálással a pulzuspontjainkra permeteztük a CCuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfümöt, csuklóink belseje, nyak és tarkó, hagyjuk elpárologni az alkoholt. Ne dörzsöljük össze a kezeinket mert összetörjük a kialakulásban lévő illat molekulákat és így megváltozhat a parfümünk jellege. 2021-es Cuba Női Parfümünk fejjegyében a disszonancia uralkodik. A harsogó rózsaborsot mint egy csintalan gyereket fogja vissza az ambrette azaz a pézsma mályva semmihez sem hasonlítható lágysága. Cuba Authentic Tasty 100ml EDP Női parfümünk a leszáradás után elkezdi a kibontakozást a szívjegyeivel. A női parfüm közepében a damaszkuszi rózsák húsos szirmaiból lepárolt esszenciális könnyek kezdenek lassú kőrtáncba az Írisz tiszta és elegáns akkordjaival. A pulzáló illat összetevőket az alapjegy teszi teljessé Cuba női parfüm újdonságunkban. A cédrus frissebb, zöld kompozíciói tolakodnak az állatias pézsma lágyságához. Ezekből a találkozásokból a parfüm szakember az Orr egy üzenetet próbált küldeni a Tasty női illat viselőjének, ellenállhatatlan vagy!

 

Fejjegy: Rózsabors, Ambrette ( pézsma mályva )

Szívjegy: Damaszkuszi Rózsa, Írisz

Alapjegy:  Cédrus, Pézsma

Az Illat fajtája:  Modern Gyümölcsös, virágos és fás női parfüm különlegesség

 

A Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm története

 

Cuba Authentic  Tasty 100ml EDP Női illatunk letisztult dobozát felnyitva egy igazi izgalom járja át a képzeletünket még az illat megismerése előtt. A tenyerünkbe simuló könnyed harmonikus flakonunk különleges színvilágot öltött. A szikrázó arany és a mélyülő pink színek jelképezik a Napot az égboltot és a gyümölcsök, virágok naturális valóságát. Cuba Parfüm 2021-es modern parfüm családját gondos odafigyeléssel készítették el három női parfümmel és két férfi EDT-vel. Parfüm webshopunkban kapható elsőnek ez a különleges illat kollekció hazánkban.

Similar products
Info
Gyártó
Cuba Parfüm
Termék Típus
Parfüm
Parfüm Típus
Eau de Perfume
Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Kiszerelés
100ml
Vonalkód
5425039222073
Vonalkód
5425039222073
Article No.
5425039222073

Trendi és hasznos cuccok Neked!

Opinions
Cuba Authentic Tasty Eau de Perfume 100ml Női Parfüm termékről

Be the first to review this product!
simplepay_hu barion_com