The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

U.S. Prestige Original Powder EdP Parfüm Hölgyeknek 50ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 8906008721041
U.S. Prestige Original Powder EdP Parfüm Hölgyeknek 50ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
A terméket ~1 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.

Termék rövid leírása

U.S. Prestige Original Powder Parfüm a sorozat kiemelkedő tagja, mely 2019-ben került a Magyar parfüm kedvelők figyelmének központjába.  Ez az Eau de Parfum mint a nevében is benne van POWDER azaz PÚDER illat, elegáns és tekintélyt parancsoló. Vonzó és ellenállhatatlan.

4.08
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

U.S. Prestige Original Powder EdP Parfüm Hölgyeknek 50ml részletes leírása

U.S. Prestige Original Powder EdP Parfüm Hölgyeknek 50ml a sorozat kiemelkedő tagja, mely 2019-ben került a Magyar parfüm kedvelők figyelmének központjába.  Ez az Eau de Parfum mint a nevében is benne van POWDER azaz PÚDER illat, elegáns és tekintélyt parancsoló. Vonzó és ellenállhatatlan. Használatakor az első pillanatban rabul ejt minket a Petitgrain, azaz Keserű Narancs és a Mandarin harmóniája. A leszáradás után egy metamorfózison megy át az illat. A White Peach azaz fehér Barack fúzióba lép az Iris virágának játékosságával és a Vanília mámoros édes jegyeivel. Ez az illatkompozíció valósítja meg az Ön csuklóján, hajtövében és dekoltázsán az igazi PÚDER illatot. Becsukott szemmel az orrával érzékeli az illat impulzusait és válik ellenállhatatlanná!

Ezt a igazi púder női illatot kiemeli a vanília is, mely a fehér virággal az Irisszel  fuzionálva érzéki lágyságot és selymességet visz a parfümbe. A Keserű Narancs eszenciája egy olyan karakteres összetevő, mely tökéletesen egyedivé teszi ezt a női parfümöt.

A parfüm az olyan modern, kreatív nőt jeleníti meg, aki mindezeket a tulajdonságokat képes teljesen könnyedén viselni. A US. Prestige Powder parfümöt minden olyan nő szeretni fogja, aki élvezi a város nyüzsgését és összes lehetőségét. Azoknak a nőknek  is a kedvence lesz majd, akik mindig az események középpontjában szeretnek lenni. Az illatunk meghatároz minket, tekinthetjük egyfajta névjegykártyának is, kifejezi a vágyainkat és a személyiségünket. Éppen ezért fontos, hogy milyen illatot választunk, mi az, ami minket képvisel.

Összetétel

Alap – Keserű Narancs – Mandarin
Fej – Fehér Barack
Szív – Iris – Vanília
Az illat fajtája –  púderes

U.S. Prestige Parfümök

U.S Prestige Parfüm az Interalfa-Complex Kft. saját gyártású Parfüm Márkája. A U.S Prestige Parfümöket 2018-ban kezdtük el forgalmazni Magyarországon és a környező országokban. Büszkén jelenthetjük ki, hogy a U.S Prestige Parfüm család gyorsan népszerű lett mind a hazai mint a külföldi piacokon. Ez főképpen annak köszönhető, hogy a Parfümök összetételénél felhasználtuk a több mint húsz esztendő tapasztalatunkat, valamint a nagyobb parfüm gyártó partnerünk tapasztalatát. Gyorsan kialakultak azok az illatok, melyek már a kezdeti időszakban népszerűek lettek. Ezek például a U.S Prestige Powder Parfüm, U.S Prestige Gold valamint a U.S Prestige White Chrystal Parfüm. Folyamatosan bővítjük illataink és termékeink választékát. Ennek köszönhetően már Dezodorok és Díszdobozok is megtalálhatók. Biztosak vagyunk benne, hogy a U.S Prestige Parfümök elnyerik a tetszéseteket és a későbbiekben kedvelt Parfüm társaitok lesznek. 

Similar products
Info
Gyártó
U.S Prestige Parfüm
Termék Típus
Parfüm
Parfüm Típus
Eau de Perfume
Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Kiszerelés
50ml
Karton Darabszám
48
English Description
U.S. Prestige Original Powder Eau de Perfume for Women 50ml
Vonalkód
8906008721041
Article No.
8906008721041

Trendi és hasznos cuccok Neked!

Opinions
U.S. Prestige Original Powder EdP Parfüm Hölgyeknek 50ml termékről

Be the first to review this product!
simplepay_hu barion_com