The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

MilMil Argán Olaj és Méz Folyékony Szappan Utántöltő 2000ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 8004120906602
|Gyártó: MilMil
MilMil Argán Olaj és Méz Folyékony Szappan Utántöltő 2000ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.
3.95
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

MilMil Argán Olaj és Méz Folyékony Szappan Utántöltő 2000ml részletes leírása

Folyékony szappan kéz, arc és test tisztítására. Higiéniára és napi tisztításra tervezve, puhává és kellemesen bársonyossá varázsolja a bőrt. Válogatott finom összetevői ideálissá teszik ezt a szappant az egész család számára.

 

MilMil Argán Olaj és Méz Folyékony Szappan Utántöltő Jellemzői:

  • parabénmentes
  • bőrgyógyászatilag tesztelt
  • zöld teával
MilMil Termékcsalád

MilMil Termékek a Mirato Csoporthoz tartoznak és 40 év tapasztalatával készítik Illatszereiket a világ szinte összes országa számára. Az erős háttérnek köszönhetően hatalmas hangsúlyt fektet a MilMil kutatási és fejlesztési feladatokra. Ez is biztosítja, hogy a legkiválóbb termékeket kínálja vásárlói számára. Mi sem bizonyítja ezt jobba, hogy a gyárnak saját kutatás-fejlesztési laboratóriuma van, hogy a legjobb minőséget tudják biztosítani a legkedvezőbb áron. A magas belső tartalom mellett a MilMil folyamatosan fejleszti csomagolásait is, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb megoldásokkal tudja biztosítani az újrahasznosítást és a környezetvédelmet. Hiszem ez mindanyiunk érdeke. A MilMil termékek mellett az Illatszeronline Drogéria Webáruházban megtalálhatod a Delice Solaire Napozási termékeket is, melyeket szintén a MilMil Cég készít. Áruházunkban többek között Habfürdőket, Samponokat és Folyékony szappanokat is találhatsz. Próbáld ki Te is a kiváló árfekvésű termékeket, melyek biztosan részei lesznek fürdőszobátoknak. 

Similar products