The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

SÁBA Intim Síkosító Gél Illatmentes 75ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 5997652311217
SÁBA Intim Síkosító Gél Illatmentes 75ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.

Termék rövid leírása

Sába intim Sikosító gél 75ml támogatást nyújt a természetesen savas pH-védőburok számára, növeli az intim érintkezések komfortérzetét. Az intim együttléteket mindkét fél számára kellemesebbé, az örömszerzést teljesebbé teszi. Használata véd a hámsérülések ellen ezáltal csökkenti a fertőzésveszélyt. A hüvely szárazsága, érzékenysége esetén pótolja a természetes nedvességet. Minden intim testrészen használható! Természtes pH4-bőrvédelemmel

4.82
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

SÁBA Intim Síkosító Gél Illatmentes 75ml részletes leírása

SÁBA Intim Síkosító Gél 75ml

Sába intim Sikosító gél 75ml támogatást nyújt a természetesen savas pH-védőburok számára, növeli az intim érintkezések komfortérzetét. Az intim együttléteket mindkét fél számára kellemesebbé, az örömszerzést teljesebbé teszi. Használata véd a hámsérülések ellen ezáltal csökkenti a fertőzésveszélyt. A hüvely szárazsága, érzékenysége esetén pótolja a természetes nedvességet. Minden intim testrészen használható! Természtes pH4-bőrvédelemmel.

A Sába termékek a tisztaságot és a magas szakértelmet biztosítják számodra a mindennapokban. Egy különleges gondossággal készített termékcsalád, mely megoldást kínál a család minden tagjának. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Legyen szó babaápolási termékekről, Samponokról, testápolókról vagy fürdőszerekről. A SÁBA Bőrápolási termékek mentesek mindennemű káros összetevőtől, és parfümanyagtól. Így a legkiválóbb megoldást nyújthatják mindenki számára aki a biztonságos és tiszta bőrápolásra vágyik.

Sába Termékcsalád

SÁBA Bőrápolás nem más mint a kiváló minőség találkozása a megfontolt, hosszútávú gondoskodással. A Sába receptúra azt a biztonságot és védelmet hivatott visszaadni testünk védőburkának, a bőrünknek - melyet mindinkább nélkülözni kényszerül a természetes életviteltől való távolódásunk okán. A természettől való távolodás minden lépésével önmagunktól merészkedtünk messzebb és messzebb. A Sába küldetése, hogy a bőr egészségének, tisztaságának, ápolásának és védelmének eszközeivel hidat építsen ember és természet között. Ahogy a bőrünk bennünket köt össze a külvilággal, érzékenyen reagálva annak impulzusaira, úgy a Sába intim bőrápoló termékcsalád védőburokkal köti össze egészségünket a természet nyújtotta gyengéd lehetőségekkel. A Sába termékek mentesek minden mesterséges szín és illatanyagtól valamint elzárkózik mindennemű állatkisérlettől. Válaszd Te is a legtisztább termékeket!

Similar products
Info
Gyártó
SÁBA Bőrápolás
Gyártói Cikkszám
37867
Termék Típus
Síkosító
Kinek Ajánljuk
Mindenkinek
Kiszerelés
75ml
Egyéb Termékjellemző
Illatmentes
English Description
SÁBA Intimate Lubricating Gel 75ml
Vonalkód
5997652311217
Article No.
5997652311217

Trendi és hasznos cuccok Neked!

Opinions
SÁBA Intim Síkosító Gél Illatmentes 75ml termékről

Be the first to review this product!
simplepay_hu barion_com