The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

MilMil Tejproteines Folyékony Szappan Utántöltő 2000ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 8004120906893
|Gyártó: MilMil
MilMil Tejproteines Folyékony Szappan Utántöltő 2000ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
A terméket ~1-4 munkanap alatt beszerezzük és ezt követően feladjuk neked.
Központi raktárunkban további készletek érhetőek el.
Központi raktárunkba további készletek várhatóak.
4.04
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

MilMil Tejproteines Folyékony Szappan Utántöltő 2000ml részletes leírása

MilMil folyékony Szappan új formulája válogatott összetevőinek köszönhetően finoman tisztítja a bőrt, miközben tiszteletben tartja annak természetes egyensúlyát. Az új intenzív illat krémes és finom jegyekkel a lágyság és rugalmasság kellemes érzetét kelti, és az egész testet a jó közérzet édes ölelésében vonja be. 

MilMil Tejproteines Folyékony Szappan Utántöltő Jellemzői:

  • kíméletes az érzékeny bőrre
  • parabénmentes
  • bőrgyószátilag tesztelt
MilMil Termékcsalád

MilMil Termékek a Mirato Csoporthoz tartoznak és 40 év tapasztalatával készítik Illatszereiket a világ szinte összes országa számára. Az erős háttérnek köszönhetően hatalmas hangsúlyt fektet a MilMil kutatási és fejlesztési feladatokra. Ez is biztosítja, hogy a legkiválóbb termékeket kínálja vásárlói számára. Mi sem bizonyítja ezt jobba, hogy a gyárnak saját kutatás-fejlesztési laboratóriuma van, hogy a legjobb minőséget tudják biztosítani a legkedvezőbb áron. A magas belső tartalom mellett a MilMil folyamatosan fejleszti csomagolásait is, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb megoldásokkal tudja biztosítani az újrahasznosítást és a környezetvédelmet. Hiszem ez mindanyiunk érdeke. A MilMil termékek mellett az Illatszeronline Drogéria Webáruházban megtalálhatod a Delice Solaire Napozási termékeket is, melyeket szintén a MilMil Cég készít. Áruházunkban többek között Habfürdőket, Samponokat és Folyékony szappanokat is találhatsz. Próbáld ki Te is a kiváló árfekvésű termékeket, melyek biztosan részei lesznek fürdőszobátoknak. 

Similar products