The site is currently CLOSED!
Please try again at a later date.

MilMil Tejproteines Folyékony Szappan 500ml

Ingyen szállítjuk
Article No.: 8004120040573
|Gyártó: MilMil
MilMil Tejproteines Folyékony Szappan 500ml

FIGYELEM: A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív elemet is, mely nem tartalma a terméknek. Kérjük, hogy mindenképp olvasd el a lenti részletes termékleírást vásárlás előtt!

Rendelhető
8.91
Out of stock
Get notified if re-stocked
Recommend
Fizetési és szállítási információk megnézem »
Termék leírása
Similar products
Info
Opinions

MilMil Tejproteines Folyékony Szappan 500ml részletes leírása

Legyen szó bármelyik MilMil termékről a választásunk csak jó lehet.Krémes és tápláló a selymesen puha bőrért. Érzékeny bőrre is alkalmas.Óvd a bőröd a természetes kivonatokkal. MilMil Tejproteines Folyékony Szappan Jellemzői:

  • kíméletes az érzékeny bőrre
  • krémesen lágy
  • selymes bőrért

 

MilMil Termékcsalád

MilMil Termékek a Mirato Csoporthoz tartoznak és 40 év tapasztalatával készítik Illatszereiket a világ szinte összes országa számára. Az erős háttérnek köszönhetően hatalmas hangsúlyt fektet a MilMil kutatási és fejlesztési feladatokra. Ez is biztosítja, hogy a legkiválóbb termékeket kínálja vásárlói számára. Mi sem bizonyítja ezt jobba, hogy a gyárnak saját kutatás-fejlesztési laboratóriuma van, hogy a legjobb minőséget tudják biztosítani a legkedvezőbb áron. A magas belső tartalom mellett a MilMil folyamatosan fejleszti csomagolásait is, hogy a lehető legkörnyezetkímélőbb megoldásokkal tudja biztosítani az újrahasznosítást és a környezetvédelmet. Hiszem ez mindanyiunk érdeke. A MilMil termékek mellett az Illatszeronline Drogéria Webáruházban megtalálhatod a Delice Solaire Napozási termékeket is, melyeket szintén a MilMil Cég készít. Áruházunkban többek között Habfürdőket, Samponokat és Folyékony szappanokat is találhatsz. Próbáld ki Te is a kiváló árfekvésű termékeket, melyek biztosan részei lesznek fürdőszobátoknak. 

Similar products
Info
Gyártó
MilMil
Termék Típus
Szappan - Folyékony
Kinek Ajánljuk
Mindenkinek
Kiszerelés
500ml
Karton Darabszám
48
English Description
MilMilMilkProteinLiquidSoap500ml
Vonalkód
8004120040573
Article No.
8004120040573

Trendi és hasznos cuccok Neked!

Opinions
MilMil Tejproteines Folyékony Szappan 500ml termékről

Be the first to review this product!
simplepay_hu barion_com